Meniu
Cos de cumparaturi

Iluminat

Iluminat

Vezi gama noastră variată de corpuri de iluminat. Alege o veioză, un lampadar, o ghirlandă luminoasă sau o lampă de perete care să ofere o lumină difuză în cameră, mult mai liniștitoare și mai caldă.


Este important să iei in considerare toate tipurile de iluminat: cel general cu lumină caldă, omogenă, pentru care poți alege o lampă cu picior, un lampadar, o lampă suspendată sau o veioză și cel de accent care te ajută să adaugi un plus de stil și să accentuezi anumite zone ale camerei cu instalații de lumini și ghirlande luminoase. Alege un corp de iluminat pentru fiecare colț al casei tale și creează atmosfera pe care ți-o dorești.

Lampa SIGVARD bambus Lampa SIGVARD bambus
Nou -13 %
Theo 15190S este un corp de iluminat tip lampadar, pentru interior, cu structura metalica de culoare nichel mat si abajur textil de culoare gri.Un corp de iluminat potrivit are puterea de a schimba atmosfera din locuinta si de a-i conferi o lumina pozitiva. Cu lampadarul Theo puteti crea o atmosfera primitoare datorita culorilor neutre si designului modern.Dulia este de tip E27 si permite o putere maxima de 60 W. Sursa nu este inclusa, insa corpul de iluminat se poate echipa cu becuri din catego..
136 Lei 156 Lei
Fără TVA:136 Lei
Obiect decorativ AUGUSTINUS living Obiect decorativ AUGUSTINUS living
Nou
Felinarul A04316000 este realizat din sticla si metal si are dimensiunile: 20 x 20 x 25.5 cm.Este usor de manipulat datorita manerului, iar culoarea cadrului metalic ii confera decoratiunii un aspect antichizat.Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, bu..
156 Lei
Fără TVA:156 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)