Meniu
Cos de cumparaturi

Minicanapele

Minicanapele


Canapea EGENSE living gri Canapea EGENSE living gri
Nou -12 %
Canapeaua Ana este caracterizata de eleganta si functionalitate, datorita elementelor constructive si dimensiunilor. Aceasta canapea are dimensiuni reduse, fiind usor de integrat in spatiile mici din locuinta (birou, hol, living), insa posiilitatea de extensie si lada pentru depozitare ofera spatii suplimentare.Tapiteria din imitatie de piele maro si stofa crem realizeaza o combinatie cromatica armonioasa si calda, potrivita pentru un spatiu primitor si modern. Aceasta e..
2.206 Lei 2.506 Lei
Fără TVA:2.206 Lei
Fotoliu GEDVED negru Fotoliu GEDVED negru
Nou Hot -40 % 2-3 Zile
Fotoliu GEDVED negru imbina designul contemporan cu functionalitatea unui spatiu de relaxare. Acesta este tapitat cu stofa bej, o nuanta calda si eleganta, care creeaza un ambient primitor in locuinta.Acest fotoliu fix este prevazut cu poliuretan, care asigura confort in utilizare si brate inalte, care asigura sustinerea necesara. Greutatea maxima admisa a produsului este de 120 kg.Dimensiunile fotoliului Victor sunt reduse, pentru a se incadra facil in orice spatiu interior: birou, hol, living ..
1.506 Lei 2.506 Lei
Fără TVA:1.506 Lei
Fotoliu VEJLE gri Fotoliu VEJLE gri
Nou
Fotoliu VEJLE gri imbina designul contemporan cu functionalitatea unui spatiu de relaxare. Acesta este tapitat cu stofa bej, o nuanta calda si eleganta, care creeaza un ambient primitor in locuinta.Acest fotoliu fix este prevazut cu poliuretan, care asigura confort in utilizare si brate inalte, care asigura sustinerea necesara. Greutatea maxima admisa a produsului este de 120 kg.Dimensiunile fotoliului Victor sunt reduse, pentru a se incadra facil in orice spatiu interior: birou, hol, living sau..
956 Lei
Fără TVA:956 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)